A Cafe to Project the Starbucks Culture

A remodel of the Starbucks corporate cafeteria has turned an outdated, 3rd floor (no windows) space into a warm environment that beckons invitingly to both employees and the public.

Opened in October, and operated by Bon Appetit, the SODO Kitchen was designed with a palette of natural and existing materials that complemented the building's concrete shell, (it was once a warehouse) with rich recycled wood, hot rolled steel, natural marble and stained concrete floors, conveyin

Register to view the full article

Please register to access this content.

Hide comments

Comments

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <blockquote> <br> <p>

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Publish